onsdag den 27. juni 2012

Nikolaos Strangas 27.06.2012


Nikolaos Strangas


Idag besøgte jeg min nye ven Nikolaos og hans søde kone på Åboulevard lige ved søerne.
De har åbnet en lille lækker dessert take away butik med de flotteste kager jeg har set herhjemme.
man kan også nyde en god kop kaffe på adressen og spise sin kage her.

Priserne er ca 50,- pr styk og det er virkelig billigt, når man ser, hvor mange detaljer der er på hvert mesterværk.

Jeg kan kun opfordre ALLE til at lægge vejen forbi og blive fortryllet af den græske dessertgud.





















mandag den 11. juni 2012

Dragsholm 10.06.2012

Dragsholm 10.06.2012

Børsens Kokketalent 

Dragsholm slot var rammen om Børsens kokketalent 2012.
Der blev serveret en 6 retters menu.
Hver ret var kreeret af en kokke elev.

Vinderen blev Orangeriet i Kongens have, som ud over 5000,- også går videre til finalen i Aarhus.




Værelserne på Dragsholm er super hyggelige.



urtehaven



Brød tallerknerne er specielt lavet til Dragsholm og er drejet i træ



Scorekortet. Hver gæst skulle afgive point som til sidst blev talt sammen.







1 ret: muslinger i 2 serveringer. Her tang og tøris.




tatar af muslinger og dild olie. Skallerne var lavet af sort brød dej. Super fræk ret.






Ole Troelsø på arbejde.





2. Servering Dampede muslinger med strandurt og blanquette sauce






2 slags smør: porre og jordskok. Bedste smør servering jeg har fået ever !









2 ret (3 servering) Jomfruhummer tatar med peberrod, ananas og blæksprutte. En lidt sær ret efter min smag. Ananas alt for sød.







kom så vovse!! 



Morkler farseret med snegle, røgede kartofler, urter og brød. Super god smag.



Tilfredse gæster...







Ole holder øje m slagets gang.







Hovedret og vinderen. Svinebryst med stegt hummer, asparges og hyldeblomst m.m.
Virkelig en god sommer ret. Lige let nok efter min smag forstået på den måde, at jeg ville ha foretrukket  at kødet var glaseret lidt ind i f.eks. hummer fond. 










Oste ret med asparges og hønseskind. Smagte rigtig godt når alle ingredienser blev blandet sammen.
En fræk osteret.





En dessert blev serveret udenfor konkurrencen. Gulerødder is og roesirup. Sjovere end godt.




Venter spændt på resultatet. 
Min egen kokke elev Umut var min egen og flere andres favorit men blev desværre slået af sølle 3 point.










Slutter en fantastisk aften på Dragsholm med et godt glas hvidvin.


Dragsholm slot
Dragsholm Allé
4534 Hørve
bordreservation og værelser 59 65 33 00