Kokkedal slot 11.01.2014
Allerede fra den brostensbelagte indkørelse, er man ikke i tvivl om at her kan man kun blive glad og forkælet...
Vinkælder og private dining
Restaurantlokalet er klassisk og stinker af kvalitet
Selskabslokalet
Terrassen som bruges til velkomst og frokost om sommeren
Frank Svärd - Køkkenchef og Kappa
Hyggelig udsigt fra terrassen…også om aftenen
Selskaber ved runde borde er altid frækt
En af de mest imponerende spa med alt hvad du behøver
Konditorchef Torben Bang har styr på sin Mise en place
Bibloteket hvor der kan nydes en cocktail før middagen
Man må gerne sove til middag hvis det skulle være.. et dobbeltværelse koster ca 1800,- pr nat.
Menuen på Slottet
Puffet flæskesvær med persille.
Andre clouet brut
Oksetatar og røget torskerogn med syltet kålrabi, kørvel og eddike
Keystone, chardonnay, napa Valley 2012
Terrin af fasan, valnødder, estragon og pære. A part, bouillon på røget fasan og kastanjer.
Brune Colin, chardonnay, bourgogne, chassagne montrachet, 2011
Stegt torsk med porre, dild og "remoulade" på syrnet fløde.
Tussock, sauvignon blanc, new Zealand, 2011
Glaseret kalvebrissel med morkler, trøffel og brændt skorzonnerrod
Domaine dupont, tisserandot, corton rognet, pinot noir, bourgogne, gevrey chambertin, 2010
Krondyrfilet i ventreche med variation af rødbeder. A part, ragout på bov, perløg og bitter chokolade.
Elderton, ode to lorraine, cabernet sauvignon, merlot, shiraz, barosso Valley, South australia, 2009
Forskellig slags chokolade med vanilje, saltet karamel og syre.
Chateau des tours, sainte croix du Mont, Bordeaux, 2007
Mad og vin sammensætning er super med en enkelt afviger. Køkkenet arbejder præcist og vi så flere gange kokkene servere saucer og andre monteringer ved bordene som jeg jo syntes er fedt.
En helt igennem fantastisk aften fuld af velsmag og atmosfære.
6 retters menu koster ca 550,- plus vin.
Søndags te på Kokkedal
Har man sagt A må man også sige B….
Hver søndag byder Kokkedal slot op til 100 meter kagebord.
Selv om jeg er en gammel mand, har jeg aldrig fået bedre. alle kager og petit four sidder lige i skabet. og selv om du ved at du aldrig får spist dig igennem det hele, kan du glæde dig over at personalet udmærket ved at der skal langes doggy-bags over disken bagefter.
Prisen er kun 225,- pr person. Du skal være sød at bestille bord i forvejen så du ikke går forgæves.
Photo credit http://www.mathildegrafstrom.dk