Opskrift på et let sommerkage til weekenden
Nok til 1 springform og 8-10 personer
5 æggehvider
200 gram mandelmel
150 gram florsukker
50 gram pistaciekerner ( kan undlades)
Pisk hviderne stive med florsukker og vend mandelmel og knuste pistaciekerner heri.
Fyldes i smurt springform og bages ved 180 grader i ca 35 minutter.
Afkøles inden servering.
Tip: Bunden kan stænkes med alkohol efter smag
Det er altid sjovt for børnene at være med i køkkenet. Her dækkes den afkølede bund med råcreme lavet på piskede æggeblommer med vanille og vendt med flødeskum.
5 æggeblommer
150 gram sukker
1 st god vanille
2 dl flødeskum
Kagen pyntes med frugt eller bær efter smag.
Husk altid at dokumentere at du faktisk selv har bagt :-)
Rigtig god fornøjelse!!!
www.rasmuskjaer.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar