fredag den 8. august 2014

Sommerkage med mandler og bær.


Opskrift på et let sommerkage til weekenden


Mandelbund: 
Nok til 1 springform og 8-10 personer

5 æggehvider
200 gram mandelmel
150 gram florsukker
50 gram pistaciekerner ( kan undlades)

Pisk hviderne stive med florsukker og vend mandelmel og knuste pistaciekerner heri.

Fyldes i smurt springform og bages ved 180 grader i ca 35 minutter. 
Afkøles inden servering.
Tip: Bunden kan stænkes med alkohol efter smag





Det er altid sjovt for børnene at være med i køkkenet. Her dækkes den afkølede bund med råcreme lavet på piskede æggeblommer med vanille og vendt med flødeskum.
5 æggeblommer
150 gram sukker
1 st god vanille
2 dl flødeskum













Kagen pyntes med frugt eller bær efter smag.





Husk altid at dokumentere at du faktisk selv har bagt :-)

Rigtig god fornøjelse!!!

www.rasmuskjaer.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar