mandag den 11. juni 2012

Geist 09.06.2012

Geist 09.06.2012

Bo Bech Styrer Geist på Kongens Nytorv, som stadig er en af mine favorit restauranter.
Her er super stemning i weekenden, hvis man er til god mad og vin, eller cocktails.
Da der lige er skiftet menukort måtte jeg lige forbi igen.



Vi startede med at dele en grøn ret med spinat og urter. Lækker sprød og lun.



1 ret: pocheret æg og blomkål. Genial idé med tyndt skåret blomkål og det cremede æg til at vende sammen med kålen. Desværre var det en del vand i bunden af tallerknen som gjorde at ægget ikke rigtigt gjorde, hvad det skulle. Lidt sjusket.



Kongevin RODA i årgang 2006 - på kortet stod 2009, men den smagte fantastisk. Jeg syntes ofte det er svært at finde vin som passer perfekt til maden. Især når man skal ha så mange retter.



Stemning set fra baren. 





En klassiker hos Bo. Tynde lameller af avokado med mandel olie og kaviar. Dyr men luxus.  Også denne gang sad den i skabet.



Indgangen fra Kongens Nytorv



Stegt pighvad med ravioli af ost og puré af fennikel. Super delikat og vel stegt fisk.



Glaseret kalvebrisler med grov sennep og små gulerødder. Perfekt tilberedning af brislen. Savnede måske lidt juice til brislen.



Sommerbuk med små rødbeder. Enkelt og dejligt.



Geist
Kongens Nytorv 8
1050 København K
Bordbestilling 33 13 37 13

Ingen kommentarer:

Send en kommentar