lørdag den 2. juni 2012

01.06.2012 Restaurant KOGT

Restaurant KOGT i Bredgade åbnede igår d 1 Juni.
Per Thøstesen som også er medejer af Bistro Boheme stå bag projektet.

Indretningen er super cool, god blanding af rå musten og designer lamper. Lækkert og lyst lokale.





 PSI. 3 vin fra Peter Sisseck i glasset. Årgang 2009


 Forret: Stegt foie gras på polenta og plukket confiteret and. Kraftig glace og marinerede rosiner. Fantastisk stodder ret. Burde kunne købes som hovedret også.


 Anden forret: Hvide asparges med serrano skinke og trøffel. Igen en enkel ret med masser af smag.


 Bøf af Australsk striploin. Stegt rare som ønsket. bagt hvidløg var en super variant. Kødet var ikke fantastisk i smag men var fint mørt. Sprøde fritter, sidesalat og Bearnaise serveret ved bordet.
Bearnaisen kommer ikke i nærheden af den de serverer på Retour og MASH, men prisen er omkring det halve af, hvad en bøf koster på den anden side af vejen. 


 Dagens livret: Lam sauté Marengo. 


 Grillet poussin med nye gulerødder og bouillon med urter. Fint og sommeragtigt.






 Jordbær tærte med kokos og jordbær sorbet. Så er man heller ikke sulten bagefter :-)




Vi prøvede endnu en rødvin. Meget bedre til bøf...

Alt ialt er Restaurant KOGT et dejligt frisk pust og maden er virkelig velsmagende. Sød og personlig betjening. Det skal nok blive en succes.

RESTAURANT KOGT

Bredgade 29
1260 København K
Tlf.: +45 3137 1260
Mail: info@restaurantkogt.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar