torsdag den 24. maj 2012

Den røde Cottage 24.05.2012

Den Røde Cottage 24.05.2012

Der er flere grunde til at bevæge sig nordpå, når man skal spise ude især nu da sommeren er over os.

En af de bedste valg pt er Den Røde Cottage som netop har fået et stjerne i Michelin guiden.

Vi blev godt modtaget og heldigvis havde man dækket op udenfor denne aften, hvilket var fantastisk.

Vi blev budt en glas Champagne men valgte i stedet et gl Sancerre til vores snacks.


Mandler i porter og salt, blinis med stenbiderrogn, syltet makrel og maltbrød m peberrod. Den sidste nok den mest spændende.


Appeteiser: kammusling rimet med granité og mayo på vidst nok ramsløg. Ikke den store smag og granité smeltede med det samme, så gaflen var ikke til stor hjælp.



Stegte danske asparges med brød, vinaigrette, mayo på stegt kyllingeskind og malt. 
God smag, dog var aspargesene lidt trævlede og ikke ordenligt skrællede.


Terrin af jomfruhummer med små jordskok chips, urter og creme. Flot visuel ret med frisk smag af jomfruhummere.




2 slags smør fulgte brødet som også var rigtig godt. Saltet smør og pisket smør med kærnemælk og kerner.


Stegte confiterede brisler sad lige i skabet, serveret med syltede løg, løg pur+e og små porrer.




Hovedret: kalvemuskel med små kartofler med løvstikke creme og små gulerødder. Kraftig bouillon hældt på ved bordet. Manglede lidt for en spændende hovedret syntes jeg. Smagte fint, men var lidt for let syntes jeg.
Vi drak i øvrigt en dejlig Charteauneuf du Pape 2009 til maden, da vi havde lyst til rødvin, men Cottagen har en pænt vinkort og en flot vinmenu til menuen som koster 450 for 3 retter samt 450 for 3 gl vin



Desserten var smuk og læskende men skovmærke og en fin bouillon hældt på ved bordet.

Glade og tilfredse listede vi tilbage gennem skoven. Cottagen er et super spisested med dejlig udsigt og venligt personale. Bravo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar