onsdag den 16. maj 2012

Frederikshøj 15.05.2012





Frederikshøj 15.05.2012 


Wassim er en af tidens bedste kokke. Han er perfektionist og ved hvad han vil ha i sin restaurant , og det mærkes tydeligt når man træder indenfor. Alt står snorlige, ingen er i tvivl om, hvad deres opgaver er, og udsigt og indretning er fantastisk.




Udsigten fra restauranten



Luftig musling med sprød hvede. første appeteiser. 




Cornetter med kalvetatar og små toppe grøn mayo. Super smag og gejlet anrettet.




blæksprutteblæk og sprøde puffede ris



Rugbrød med østers og karse










2 Appeteiser: Karfoler med løjrom og sprøde flager. Overhældt m creme fraiche sauce. Fantastisk velsmag. og Rigtig god start på måltidet.









Pighvar i fars med peberrods chiffon og asparges i aske og fjordrejer.
Flot visuel ret med masser af smagsnuancer og teksturer.





Lammefilet med ramsløg og svampe. Kraftig ret måske kunne man ønske sig en smule mere lammesmag i både sauce og kød. En lækker krydret pølse på lam sad lige i skabet.





Pre dessert:
Karamel, yoghurtcreme og sprød marengs. Igen sad den lige i skabet.





Lakrids, rabarber, hvid chokolade. Wassim er efterhånden kendt for sine opblæste kugler med fyld. Igen BUM!! 








 Ipad til menu og vinkort.



 Petit four orgie med sorbeter. Eneste som ikke var god var Madelaine kagerne som var kolde og bløde. 







Ydmyg TAK!! Bedste måltid i det Jyske med flere meter. Respekt!


Restaurant Frederikshøj
Oddervej 19
8000 Århus C
+ 45 86 14 22 80
Cvr. nr. 26 78 97 45


Ingen kommentarer:

Send en kommentar